csc șelimbăr s-a despărțit de preparatorul fizic

Preparatorul fizic Andrei Antoce (28 ani) a solicitat și obținut rezilierea contractului cu echipa de Liga 2 CSC 1599 Șelimbăr. 

După despărțirea de antrenorul Claudiu Niculescu, CSC Șelimbăr a rămas și fără preparatorul fizic Andrei Antoce. Acesta a petrecut un an și jumătate la Șelimbăr, după ce a mai colaborat și cu alte formații din România până acum, precum Ceahlăul Piatra Neamț, FC Vaslui, Politehnica Iași, Viitorul Constanța și Dinamo.

”La solicitarea lui Andrei Antoce, acesta și CSC 1599 Șelimbăr au reziliat contractul de comun acord! Clubul nostru îi mulțumește preparatorului fizic pentru perioada petrecută la echipa noastră și toată munca sa depusă în pregătirea călăreților roșii! Mult succes pe mai departe, Andrei!” este postarea dată publicității vineri de clubul CSC 1599 Șelimbăr.

Cel mai probabil, Antoce va merge la FC Voluntari, unde este dorit și fostul tehnician al ”călăreților roșii”, Claudiu Niculescu. Astfel, conducerea clubului șelimbărean trebuie să găsească rapid un antrenor principal și un alt preparator fizic.

Ultima oră