victorina bora va fi noua antrenoare a echipei de handbal măgura cisnădie

Antrenoarea Victorina Bora este în negocieri avansate cu echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie, acolo unde îl va înlocui pe Alexandru Weber. 

După 10 ani petrecuți pe banca Măgurii Cisnădie, antrenorul Alexandru Weber a făcut un pas în spate, urmând să rămână în cadrul clubului pe postul de manager.

Edilul din Cisnădie, Gheorghe Huja negociază de o săptămână cu antrenoarea Victorina Bora, iar cele două părți sunt foarte aproape să semneze contractul. Cel mai probabil, Bora va fi anunțată oficial zilele următoare ca noua antrenoare a Măgurii. Fosta jucătoare a naționalei a pregătit ultima dată pe Dacia Mioveni, de unde a fost înlăturată sezonul trecut după primele etape.

Măgura și-a creionat deja lotul pentru sezonul viitor și schimbă din temelii, practic doar poarta rămâne fără modificări. Au plecat de la echipă Iskit Caliskan, Kepic, Galinska, M. Ilie, Tătar, Jlezi, M.Neagu și Vasileukaya. La veniri, Alexandru Weber a pus accent pe straniere. Au semnat cu Cisnădia sârboaicele Sanja Radosavljevic (Krim) și Natasa Lovric (Zeleznicar), spaniola Judit Vizuete, franțuzoaica Louise Cusset (Besancon), congoleza Fanta Diagouraga (Deva), slovaca Tatiana Sutranova (CSM Deva), Sarah Darie (Deva) și Krisztina Toth (HC Zalău).

CITEȘTE ȘI: Antrenorul Măgurii Cisnădie va fi înlocuit după 10 ani pe banca echipei

Fost pivot de succes, cu peste 100 de selecții la echipa națională, câștigătoare a 5 titluri de campioană cu Oltchim, Victorina Bora a mai jucat la CFR Craiova, Rapid București, Kometal Skopje, Șuiorul Baia Mare, Messina și SCM Craiova.

Ca antrenoare, ea a mai pregătit pe SCM Craiova, Terom Iași, Unirea Slobozia, CNE Râmnicu Vâlcea, CSM Slatina și Dacia Mioveni.

victorina bora va fi noua antrenoare a echipei de handbal măgura cisnădie

Ultima oră