unul dintre indivizii care a cumpărat telefoane scumpe cu datele unui sibian a fost reținut

Un bărbat din București a fost reținut în urma perchezițiilor efectuate de polițiștii sibieni în cursul zilei de miercuri. Acesta este acuzat că a cumpărat telefoane scumpe cu datele unui sibian din Șura Mare. 

Mai multe percheziții au fost efectuate miercuri în București și în județul Vaslui la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de fals informatic. 

Cele două persoane duse la audieri sunt acuzate că, în cursul anului 2021, au cumpărat telefoane mobile scumpe folosindu-se de datele unui sibian din Șura Mare. Omul a fost pus la plată fără ca el să fi intrat în posesia vreunui telefon. 

VEZI AICI DETALII DESPRE PERCHEZIȚII

Un bărbat, implicat în această infracțiune, a fost reținut. „La data de 29 mai, în urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul București, urmând să fie prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră