Shopping City Sibiu sărbătorește Ziua Internațională a Copilului

Pe 1 și 2 iunie, Shopping City Sibiu îi așteaptă pe locuitorii din Șelimbăr și din întreg județul Sibiu să se alăture evenimentelor dedicate Zilei Internaționale a Copilului. În cadrul acestor zile speciale, cei mici vor avea parte de activități distractive, pline de culoare și creativitate, iar părinții își vor putea retrăi copilăria, bucurându-se împreună de momente de neuitat.

De la sesiuni de face painting și modelare de baloane până la petrecerea de neuitat cu cele mai îndrăgite personaje Disney, intrarea este liberă, iar buna dispoziție este asigurată pentru toată familia.

Pe 1 iunie, în intervalul orar 11:00 – 14:00 și pe 2 iunie, între 17:00 și 20:00, micuții se pot transforma în personaje fantastice prin intermediul picturii faciale și își pot alege baloane modelate în forme inedite, în zona de foodcourt a centrului comercial.

Distracția și veselia vor continua în Red Luna Park, unde au fost pregătite numeroase atracții: roată panoramică de unde poate fi admirată cea mai frumoasă priveliște din oraș, bancă rotativă „Crazy dance”, pistă de mașinuțe electrice, carusel, trenuleț și loc de joacă. Parcul de distracții se află în parcarea Shopping City Sibiu, lângă KFC Drive, iar pe 1 iunie, copiii vor beneficia de o reducere de 50% la achiziția de jetoane, în intervalul orar 12:00 – 15:00.

Pe data de 2 iunie, în zona Info Point, Shopping City Sibiu organizează petrecerea lunară, de această dată dedicată personajelor Disney. Astfel, între orele 14:00 și 18:00, cei mici îi vor putea întâlni pe Mickey și Minnie, Albă ca Zăpada, Elsa, Ana, Aurora, Rapunzel și Prințul. Noi suprize vor apărea și între orele 17:00 și 18:00, când va avea loc un moment artistic inedit intitulat „Magia Disney”.

Informațiile complete despre evenimentele organizate cu ocazia Zilei Copilului se găsesc pe site-ul oficial Shopping City Sibiu, la secțiunea Evenimente și pe paginile de social media ale centrului comercial.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, Reserved, Sinsay, Half Price, H&M, C&A, Deichmann, CCC, Humanic, Douglas, DM, Mohito, Cropp, House, Mizar,Triumph, Penti, Teilor, Smyk și Noriel, Lensa, Pandora sau hiperfarmacia Dr. Max.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului, cinema-ului Cineplexx și în curând și unei săli de fitness STAY FIT.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi pentru familii.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1 şi dispune de 1.600 locuri de parcare.

Ultima oră