se fac lucrări de frezare pe valea oltului la limita cu județul sibiu
foto: arhivă

Pe DN7 Valea Oltului, în Vâlcea, astăzi, două zone cu restricţii – se trasează marcajele în Brezoi şi Câineni, iar la Câineni, la kilometrul 236, în Vâlcea, aproape de limita cu judeţul Sibiu, se fac lucrări de frezare.

Iar prima informaţie pentru transportatori: atenţie cum vă programaţi cursele – vineri după-amiază şi sâmbătă, pe durata zilei, pe Autostrada Soarelui şi pe DN7 Piteşti-Sibiu sunt programate restricţii pentru ziua liberă de sâmbătă, 1 iunie, informează Radio România Actualități.

În judeţul Braşov au început lucrări de consolidare pe Drumul Naţional 73, la Fundata, lângă Bran. Dar cu mai multe informaţii vine acum în direct reporterul RRA, Alexandru Lancuzov: ”Sunt trei zone cu restricţii între Fundata şi Bran. Pe Drumul Naţional 73 Piteşti-Bran-Braşov, se fac lucrări de consolidare. Circulaţie dirijată cu semafor.

Pentru lotul de 36km dintre Fundata şi Braşov este contract semnat pentru lucrări de modernizare, însă pentru lotul greu cu serpentine din Argeş, dintre Câmpulung şi limita cu judeţul Braşov, 38km, Compania de Drumuri încă nu a reuşit semnarea unui nou contract pentru lucrări de modernizare. Tot în judeţul Braşov sunt restricţii pe Drumul Naţional 1A, la Săcele se trasează marcajele, iar la Teliu, pe DN10 Buzău-Braşov, se fac lucrări de asfaltare cu circulaţie dirijată.

Pe DN7 Valea Oltului, în Vâlcea, astăzi, două zone cu restricţii – se trasează marcajele în Brezoi şi Câineni, iar la Câineni, la kilometrul 236, în Vâlcea, aproape de limita cu judeţul Sibiu, se fac lucrări de frezare. În Ilfov este coloană de aproape 10km la Ciorogârla, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, intrarea în Capitală. Iar prima informaţie pentru transportatori: atenţie cum vă programaţi cursele – vineri după-amiază şi sâmbătă, pe durata zilei, pe Autostrada Soarelui şi pe DN7 Piteşti-Sibiu sunt programate restricţii pentru ziua liberă de sâmbătă, 1 iunie.”

Ultima oră