nicio noutate în ceea ce privește noul spital județean din sibiu fiindcă „nu s-au făcut pași înainte la nivel guvernamental” (video)

Nu există noutăți în ceea ce privește construcția noului spital județean de pe Calea Șurii Mici, a spus vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, la aproape un an de la atribuirea contractului de execuție. 

În urmă cu aproape un an, Consiliul Județean Sibiu a atribuit contractul pentru construcția noului spital județean firmei CON-A. Atribuirea s-a făcut printr-o clauză suspensivă, potrivit căreia semnarea contractului de lucrări se va face abia după obținerea și semnarea contractului de finanțare. 

Consilierul județean Adrian Echert a cerut detalii privind stadiul proiectului în cadrul ultimei ședințe ordinare a Consiliului Județean dinainte de alegeri. „Întâmplarea face că în luna care urmează se împlinește un an de când a fost atribuită construcția noului spital județean cu clauză suspensivă. Voiam să știu dacă aveți noutăți și dacă s-a găsit finanțare”, a întrebat consilierul USR Adrian Echert. 

Vicepreședintele CJ Sibiu, Marcel Luca, nu a putut oferi foarte multe detalii, fiindcă nu există noutăți.

„Nu, din păcate nu avem noutăți, suntem exact în faza la care ne aflam la ultima discuție, când doamna președintă v-a prezenta situația, unde ne aflăm, pe ce act normativ stăm. Avem aprobare, dar nu s-au făcut încă pași înainte la nivel guvernamental”, a precizat vicepreședintele CJ.

Ultima oră