Alexia este adolescenta care s-a sinucis miercuri la Șura Mare din cauza unor poze indecente
Sursa foto: www.gospodariresuramare.ro/

O adolescentă din șura Mare s-a sinucis miercuri, în jurul orei 12.00. Alexia, fetița de 15 ani care s-a spânzurat în magazie ar fi fost puțin mai retrasă la școală, însă pe fișa medicală nu ar fi fost specificat faptul că ar fi fost în depresie.

O tragedie a avut loc miercuri în Șura Mare, care a cutremurat întreaga comunitate. Trupul tinerei a fost găsit în magazia din curtea casei. După verificările polițiștilor legiști a rezultat faptul că nu au rezultat indicii că decesul ar fi survenit în urma săvârşirii unei infracţiuni cu violenţă. (DETALII AICI)

Adolescenta de 15 ani era elevă în clasa a VIII-a, la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Șura Mare. Fetița ar fi apelat la gestul extrem după ce ar fi fost șantajată cu mai multe fotografii cu ea în ipostaze indecente. „Fetița era dintr-o căsătorie anterioară. Era la școala în Șura Mare, în clasa a VIII-a. De fel era retrasă, nu prea socializa cu colegii, dar nu avea probleme de sănătate care să fie specificate în fișa medicală, cum ar fi depresie”, au spus sursele Ora de Sibiu.

Alexia era o fire mai artistică și își dorea să se înscrie la Liceul de Artă din Sibiu. La școală era un copil cuminte, spune directorul unității de învățământ unde tânăra era elevă.

„Motivul exact nu îl știm. Este o anchetă a poliției în desfășurare, dar ce vă pot spune  din punct de vedere al colectivului clasei, fata era perfect integrată în colectiv, nu era o situație de bullying școlar. Era un copil cuminte, foarte cuminte la școală. Mai absenta când și când, dar ama era întotdeauna informată, dar nu a avut probleme de disciplină de când este la noi în școală. Nu am văzut-o niciodată să se certe cu vreun coleg. Era o fire mai artistică, a și vrut să aplice la Liceul de Artă. I-am dat fișa de înscriere săptămâna trecută. Era puțin retrasă, dar mai sunt copii de tipul acesta și sunt în regulă. Nu a dat semne că ar putea recurge la un astfel de gest. Acu câteva zile m-au rugat să merg cu ei să își facă poze pentru album și părea un copil vesel, dar nu știu ce era în sufletul ei. La școală era un copil de mijloc, învăța cât era necesar”,a spus Adrian Lungoci, directorul de la Școala din Șura Mare.

Citește și: O adolescentă de 15 ani s-a sinucis într-o magazie la Șura Mare

 

 

Ultima oră