opt medalii de aur câștigate de 7 elevi din sibiu la la jocurile naționale special olympics (foto)

În cadrul celei de-a 17-a ediții a Jocurilor Naționale Special Olympics, desfășurate în perioada 17-19 mai la Oradea, tinerii din Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr.1 din Sibiu au impresionat prin performanțele lor remarcabile. În total, cei 7 elevi participanți au adus acasă nu mai puțin de 11 medalii, dintre care 8 de aur și 3 de argint.

Lakatoș Florin și Moldovan Alin, membri ai Asociației „O Speranță pentru Semeni”, au strălucit prin câștigarea câte două medalii de aur fiecare, în disciplinele de bocce simplu și bocce dublu. De asemenea, tânărul Codruț Zamfir a obținut medalia de bronz în competiția de baschet unificat 3×3.

Profesorii Mureșanu Mihaela, Mihăilă Ionuț și Șofîlcă Anda din cadrul CSEI nr.1 Sibiu au fost alături de acești tineri în drumul lor către succes, oferindu-le îndrumare și susținere în timpul competiției.

„Este o dovadă clară că sportul poate uni oamenii și poate evidenția abilitățile fiecăruia, indiferent de diferențele pe care le avem. Felicitări tinerilor noștri și antrenorilor lor pentru efortul și dedicarea lor!”, a declarat prof. Mihaila Mihai Ionuț din cadrul CESI nr.1 Sibiu.

opt medalii de aur câștigate de 7 elevi din sibiu la la jocurile naționale special olympics (foto) opt medalii de aur câștigate de 7 elevi din sibiu la la jocurile naționale special olympics (foto) opt medalii de aur câștigate de 7 elevi din sibiu la la jocurile naționale special olympics (foto) opt medalii de aur câștigate de 7 elevi din sibiu la la jocurile naționale special olympics (foto) opt medalii de aur câștigate de 7 elevi din sibiu la la jocurile naționale special olympics (foto) opt medalii de aur câștigate de 7 elevi din sibiu la la jocurile naționale special olympics (foto)

Ultima oră