marius grecu invitat miercuri de la 20:30, la ”ora locală”, spune răspicat: ”marius grecu va fi primarul șelimbărului” (video)
(c) Daniel Filimon

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, este invitat la emisiunea „Ora Locală”, unde va aduce vești bune șelimbărenilor, cu privire la viitoare proiecte. Interviul poate fi urmărit mai jos, pe pagina de Facebook și pe YouTube, miercuri, 29 mai, de la ora 20:30!

Cod AEP 21240015

YouTube video

Marius Grecu va vorbi și despre proiectul referitor la prelungirea Bulevardului Mihai Viteazu din zona Troiței, până la intersecția cu DN1. Un alt proiect prezentat în cadrul emisiunii „Ora Locală” este cel al unei parcări subterane pe strada Doamna Stanca. „În administrație trebuie să ai aceeași unitate de măsură pentru toți cetățenii, nu poți să îi tratezi pe unii într-un fel și pe alții în alt fel”, a declarat primarul Marius Grecu.

Interviul va fi difuzat, miercuri, 29 mai, de la ora 20:30 pe www.oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook – Ora de Sibiu, precum și pe LinkedIn și pe canalul nostru de YouTube!

 

Ultima oră