bărbatul care a tăiat cu coasa un tânăr la șeica mare, cercetat pentru tentativă de omor

Agresorul tânărului de 19 ani din Șeica Mare, care a fost grav rănit în zona abdominală cu o coasă în timpul unei altercații ce a avut loc duminică, 19 mai, va fi cercetat pentru tentativă de omor.

În localitatea Șeica Mare, a avut loc un scandal de proporții în duminica de 19 mai, în cadrul căruia mai multe familii au fost implicate. Bătaia s-a soldat cu mai multe victime. Trei dintre persoanele implicate au fost transportate la spital, iar una dintre acestea, un tânăr de 19 ani, a necesitat o intervenție chirurgicală de urgență. Starea sa a fost gravă, după ce în timpul altercației a fost rănit cu o coasă în zona abdominală. În prezent, tânărul se află încă sub observație medicală, starea sa fiind încă una delicată. (Detalii aici)

Tânărul de 19 ani, împreună cu alți doi bărbați, a agresat o familie din Șeica Mare ca urmare a unui conflict mai vechi care a pornit dintr-o ceartă izbucnită la târgul din sat. În timpul altercației, atacatorul a fost rănit cu o coasă. În timpul scandalului, alți doi bărbați au ajuns la spital cu răni mai ușoare. Agresorul băiatului de 19 ani, este cercetat pentru tentativă de omor.

„Dosarul e la noi și s-a început urmarirea penală pentru tentativă de omor. S-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de o persoană, pentru tentativă de omor. Agresorul celui lovit, care nu este în stare gravă, va fi cercetat pentru lovire”, a transmis Mihaela Ruginosu, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ultima oră