agresorul de pe mihai viteazu, cercetat și pentru o bătaie pe bălcescu, rămâne în libertate (video)
Victima (stânga) și agresorul, cu tricou negru (dreapta)

Individul care a agresat mai multe persoane și a distrus mașina unui sibian pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu este cercetat și pentru o bătaie în care a fost implicat, la începutul lunii mai, pe Pietonala Bălcescu. Bărbatul a scăpat ieftin, după toate acestea fiind lăsat în libertate. 

Mai mulți oameni au fost agresați duminică seara de un individ pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu. Un cititor Ora de Sibiu a povestit prin ce clipe de coșmar a trecut, scena în care a fost atacat fiind surprinsă de un martor. 

agresorul de pe mihai viteazu, cercetat și pentru o bătaie pe bălcescu, rămâne în libertate (video)

Sibianul se întorcea de la bancă și tocmai ce urcase în mașină, acolo unde se aflau soția și copilul lor. De nicăieri, un individ necunoscut a apărut la geam și a tras de portieră cu putere. Șoferul, speriat, a încercat să închidă ușa, iar preț de câteva secunde „s-au luptat” așa, până când masca portierei s-a desprins pe interior. Acela a fost momentul în care sibianul a coborât din mașină și a încercat să îl îndepărteze pe individul periculos de familia sa. Pe filmare se poate vedea cum agresorul lovește mașina, apoi încearcă să îl lovească și pe sibian.

Citește și: Clipe de groază pe Mihai Viteazu din cauza unui om agresiv 

Imediat după incident, în timp ce sibianul a reușit să scape și a demarat în trombă spre secția de poliție, agresorul a luat în vizor o altă victimă. De această dată, un trecător aflat în zonă, pe care l-a lovit în zona abdomenului. Pe aceeași filmare se poate observa cum un alt tânăr aflat pe trotuar se ferește de individ pentru a nu fi lovit. 

A scăpat ieftin 

Sibianul agresat în mașină a depus o plângere la poliție pentru distrugere. Câteva ore mai târziu de la eveniment, a fost adus la secție și individul. A fost reținut în acea seară, însă într-o altă cauză. Se pare că bărbatul a mai fost implicat într-o bătaie, în data de 2 mai, pe Pietonala Bălcescu din Sibiu. În urma acelui incident, procurorul a dispus continuarea cercetărilor sub control judiciar, astfel că bărbatul se află acum în libertate. „La data de 27 mai, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, iar la data de 28 mai s-a dispus plasarea persoanei în cauză sub control judiciar pentru 60 de zile”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Citește și: Scandal pe Pietonala Bălcescu

În ceea ce privește cauza penală de distrugere, de duminică seara, când individul a fost agresiv cu un șofer pe Mihai Viteazu, nu s-a luat nicio măsură preventivă. 

Ultima oră