fc hermannstadt l-a transferat definitiv pe portarul căbuz

FC Hermannstadt a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru a-l transfera definitiv la Sibiu pe portarul Cătălin Căbuz, în schimbul sumei de 50.000 euro. 

Tratativele dintre FC Hermannstadt și CFR Cluj s-au finalizat cu succes, cele două cluburi ajungând la un acord pentru transferul la Sibiu al portarului Cătălin Căbuz (27 ani) pentru suma de 50.000 euro, conform GSP. În sezonul trecut, gruparea din Gruia l-a împrumutat pe goalkeeper la sibieni, acesta evoluând titular în 33 de partide de campionat și cupă.

Căbuz a semnat cu sibienii un contract pe 4 sezoane, urmând ca salariul său actual, de 7.000 euro să crească progresiv în stagiunile viitoare.

Portarul a mai jucat la FC Hermannstadt în perioada 2017 – 2019, tot sub formă de împrumut, de la Viitorul Constanța. ”Căbuz și-a făcut treaba foarte bine, nu am avut vreo problemă la postul de portar sezonul trecut. Cătălin a venit după o perioadă la CFR în care nu jucase, după ce și-a intrat în ritm, a făcut un sezon bun” a spus directorul sportiv Radu Neguț la Ora de Sport. 

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă cu Oprut, Căbuz și Murgia după ce le-a expirat împrumutul la FC Hermannstadt

Echipa lui Marius Măldărășanu va începe pe 6 iunie pregătirile, la acea dată fiind programat primul antrenament. Inițial, pe 4 și 5 iunie, jucătorii vor bifa vizita medicală.

În perioada 16-28 iunie se va merge în cantonament. Sibienii vor alege între Turcia și Slovenia, un rol decisiv urmând a avea posibilitatea de a avea niște amicale tari.

Ultima oră