echipa de baschet ulbs sibiu, vicecampioană națională universitară

Echipa Universității Lucian Blaga Sibiu a devenit vicecampioană națională universitară la turneul final de la Oradea.  

Echipa masculină universitară a ULBS a obținut locul 2 la turneul final național de la Oradea. Echipa sibiană a avut un parcurs perfect în faza grupelor, reușind să câștige toate meciurile. În finală, sibienii au cedat disputa cu Universitatea Pitești, unde au jucat numeroși baschetbaliști din Liga Națională. După 12 ani, ULBS a juca însă finala universitară, o performanță de remarcat.  În plus, căpitanul echipei, Vlad Georgescu a fost inclus în cea mai bună echipă a competiției. 

echipa de baschet ulbs sibiu, vicecampioană națională universitară

“Au fost trei zile extrem de faste pentru noi , am reușit să formăm o echipă unită, cu un spirit de luptă incredibil, ne-am susținut unii pe alții în momentele dificile din timpul jocurilor, iar această medalie de argint este rodul muncii întregii echipe! Doresc să-i felicit pe studenții noștri pentru efortul depus în toți acești ani, am demonstrat încă odată că împreună suntem puternici“ a declarat antrenorul sibienilor, Alexandru Hulpuș.
LOT ULBS: Ciprian Iftene, Victor Georgescu, Vlad Georgescu, Eduard Marinca, Robert Porime, Raul Marghita, Cristian Cerbu, Alexandru Damian, Sebastian Gavrilă, Alexandru Rotar, Andrei Pistol, Horia Bobanga.
echipa de baschet ulbs sibiu, vicecampioană națională universitară
🤍

Ultima oră