bonus anual de 43.500 de euro! care este compania în care fiecare angajat încasează fabuloasa sumă

CipSoft, o compania germană de jocuri, va oferi aproape tuturor celor 100 de angajați ai săi câte zece bonusuri lunare la salariu, în valoare totală de, aproximativ, 43.500 de euro fiecare. Suma reprezintă 85% din salariul lor anual.

Majoritatea celor 100 de angajați ai CipSoft primesc câte zece bonusuri lunare la salariu pentru munca pe care o depun la jocul „Tibia”, care reprezintă 85% din salariul lor anual. Potrivit Cipsoft, aceștia vor primi un bonus de 43.500 de euro fiecare.

„CipSoft transferă un sfert din profitul anual către angajații săi sub forma unei redevențe. Toți cei care sunt angajați de mai mult de doi ani și jumătate primesc bonusul complet, în plus față de salariul lor fix.”, a declarat Stephan Vogler, patronul companiei, în vârstă de 47 de ani, potrivit Libertatea.ro.

Compania are un profit de 14,5 milioane de euro

Profitul anual al companiei a urcat, în prezent, la 14,5 milioane de euro (un plus de 22% față de anul precedent).

„Suntem norocoși să putem rula un joc de serviciu live cu Tibia, care are o comunitate foarte loială în spate.”, a mai precizat patronul.

Jocul „Tibia” este pe piață din 1997, având 500.000 de jucători activi în 77 de lumi de joc diferite. Există și versiunea mobilă „TibiaME” cu zece milioane de jucători. Ca design web „Tibia” amintește de stilul anilor 90. Este bidimensional, fără sunet sau muzică. Jocul de bază este gratuit, dar în versiunea premium plătită utilizatorul poate închiria case și apartamente, și poate extinde personajul de joc până la a duce un fel de a doua viață în mediul digital.

Ultima oră