preturi carburanti sibiu
Sursa Foto - Pixabay

La stațiile OMV de pe bulevardul Vasile Milea și Șoseaua Alba Iulia, se înregistrează cel mai mare preț la motorină și benzină din Sibiu, 7,24 lei și respectiv 7,29 per litru.

Așadar, azi, compania petrolieră a coborât doar prețul benzinei cu patru bani pe litru și a menținut prețul motorinei, ceea ce face ca cei doi carburanți să coste acum la fel, cel puțin în această stație.

Este a zecea ieftinire consecutivă a carburanților, și a șasea din luna mai. Ieftinirea anterioară a avut loc în data de 16 mai, atunci când Petrom a coborât și prețul benzinei și prețul motorinei cu câte cinci bani pe litru.

Ieftinirea precedentă a avut loc în 14 mai, când compania petrolieră a coborât și prețul benzinei și prețul motorinei cu câte patru bani pe litru. Mai devreme, în data de 9 mai, Petrom a coborât prețul benzinei cu patru bani pe litru și pe cel al motorinei cu șase bani pe litru. Cu o zi înainte, la 8 mai, Petrom coborâse prețul benzinei cu patru bani pe litru și menținuse prețul motorinei. Mai devreme, la 3 mai, compania petrolieră a redus prețul motorinei cu cinci bani pe litru, menținând însă prețul benzinei.

La momentul redactării acestei știri, petrolul Brent, de referință pentru Europa, era cotat la 81,8 dolari, în scădere.

Petrom este lider pe piața distribuției de produse petroliere cu amănuntul din România, cu o rețea de 555 de stații de distribuție, dintre care 393 Petrom și 162 OMV.

Preț benzină Sibiu – 23 mai 2024

motorina din nou mai ieftină decât benzina. lista prețurilor la carburați joi în sibiu

Preț motorina Sibiu – 23 mai 2024

motorina din nou mai ieftină decât benzina. lista prețurilor la carburați joi în sibiu

Ultima oră