lumânări aprinse în fața apartamentului de pe mihai viteazu în care o tânără a fost ucisă de iubit

O tânără de 21 de ani a murit după ce iubitul a ucis-o cu sânge rece în apartamentul în care locuia, pe strada Mihai Viteazu. În semn de condoleanțe, localnicii din bloc au aprins mai multe lumânări în fața apartamentului unde a avut loc crima.

Florentina Paula Alexandra este tânăra în vârsta de 21 de ani omorâtă de iubit într-un apartament din municipiul Sibiu. Florentina a fost ucisă sâmbătă într-un apartament de pe strada Mihai Viteazu din Sibiu. Cel care i-a luat viața este chiar iubitul ei, un bărbat în vârstă de 24 de ani. Cei doi s-au certat în cursul dimineții, lucru confirmat de vecinii care i-au auzit, iar la un moment dat țipetele au încetat. Individul a tăiat-o la gât cu un cuțit, după care a fugit de la locul faptei. 

Vecinii au aprins mai multe lumânări în fața apartamentului unde Florentina a fost ucisă de iubitul ei. Aceștia sunt încă în stare de șoc după cele întâmplate sâmbătă.

lumânări aprinse în fața apartamentului de pe mihai viteazu în care o tânără a fost ucisă de iubit

Reamintim că un sibian și-a ucis sâmbătă iubita. Tânăra ucisă avea doar 21 de ani și era din județul Brașov. Acesta ar fi tăiat-o la gât cu un cuțit, după care ar fi fugit de la locul faptei. Sibianul a fost găsit în pădurea din Păltiniș. Sibianul se află în arest pentru 30 de zile. (DETALII AICI)

Citește și: Noi detalii despre crima de sâmbătă de pe Mihai Viteazu. Cei doi iubiți s-au certat de dimineață

Citește și: Mărturiile vecinilor criminalului de pe Mihai Viteazu

 

 

Ultima oră