voleibalistele de la champions sibiu merg la turneul final u 13 din postura de echipă fără înfrângere
Echipa de U13 de la Champions Sibiu își începe miercuri parcursul la turneul final al Campionatului Național de volei feminin, care se va desfășura la Craiova.
Antrenată de Sabin Sopa si Andrei Banciu, echipa a avut un sezon excelent, reușind să câștige toate meciurile din sezonul regulat și din grupa semifinală, iar acum își propune să continue pe aceeași linie și la Turneul Final.
Craiova va fi centrul atenției în lumea voleiului juvenil în această săptămână, iar Sibiu va fi reprezentat de echipa sa U13, pregătită să facă față provocărilor și să lase o impresie pozitivă.
Champions Sibiu va va face parte din Seria A la Turneul Final U 13, alături de Dinamo, CSM Lugoj și CSM Focșani, ceea ce promite a fi o serie de meciuri captivante.
„Abordăm aceste meciuri cu seriozitate și optimism. Ne-am pregătit intens pentru a face față unor adversari puternici și suntem determinați să demonstrăm calitatea voleiului sibian” a anunțat antrenorul de la CS Champions, Sabin Sopa.
Sebastian Șopa: ”Accentul este pus pe dezvoltarea personală și colectivă”
Turneul Final nu este doar o ocazie pentru tinerele sportive de a-și demonstra abilitățile în fața celor mai bune echipe din țară, ci și o modalitate de a împărtăși și celebra valorile sportive fundamentale precum respectul, determinarea și fair play-ul. Pe lângă competiția sportivă, turneul va fi și o oportunitate de a întări legăturile dintre jucătoare și de a dezvolta spiritul de echipă, elemente esențiale în atingerea succesului pe termen lung.
Părinții fetelor și suporterii echipei vor fi alături, în număr mare, să susțină echipa la Craiova, în această etapă finală a competiției.
„Peste tot, de la antrenamente la meciuri, accentul este pus pe dezvoltarea personală și colectivă a fiecărei jucătoare. Turneul final este un test al acestui proces de creștere” a mai adăugat Sabin Sopa.
CS Champions U 13 volei: Vasilescu Adela, Cârstea Natalia, Marina Daria, Neghina Sophia, Toacse Maria, Sarlea Denisa, Skladal Teodora, Gata Izabella, Mureșanu Cristina, Barza Rebecca, Mărginean Dariana, Militaru Carla, Albu Aylin
voleibalistele de la champions sibiu merg la turneul final u 13 din postura de echipă fără înfrângere

Ultima oră