vești bune de la medici despre starea tânărului tăiat cu coasa în scandalul de la șeica mare
Sursă foto: Ziua Online

Starea tânărului de 19 ani care a fost rănit grav în timpul scandalului de la Șeica Mare se îmbunătățește, însă în continuare este ținut sub observație de către medici.

Trei persoane au ajuns la spital după ce au fost implicați într-un scandal de amploare care a izbucnit duminică după-masa, în Șeica Mare. Unul dintre cei implicați, un băiat de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost tăiat cu coasa. În prezent, starea tânărului pare să se îmbunătățească.

„Este conștient, cooperant, stabil hemodinamic și respirator. Este ținut sub observație, deoarece nu este în afara oricărui pericol, dar cu perspective bune de recuperare”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, Cristina Bălău.

Reamintim că duminică, mai mulți bărbați s-au luat la bătaie în Șeica Mare din cauza unui conflict mai vechi. Mai multe echipaje de poliție au încercat să aplaneze conflictul. Ca urmare a conflictului, trei persoane au suferit vătămări corporale și au necesitat transport la spital. A fost vorba despre trei bărbați, cu vârste de 17, 19, respectiv 35 de ani.

Citește și: Filmul scandalului sângeros de duminică de la Șeica Mare. Totul a pornit de la o crimă petrecută acum 20 de ani

 

Ultima oră