vacanță în transilvania, la carpentiere arena

Transilvania rămâne cu siguranță una dintre cele mai frumoase regiuni din țara noastră. Mărginimea Sibiului are un farmec aparte și este în continuare un magnet atât pentru turiștii străini, cât și pentru cei din alte zone din România. Pe lângă numeroasele obiective turistice, unitățile de cazare se află la cele mai înalte standarde, Hotelul Carpentiere Arena rămânând una dintre cele mai frumoase din Transilvania, unde te poți răsfăța într-un sejur de vis.

Cu o locație în una dintre cele mai frumoase regiuni, Carpentiere Arena nu este doar un hotel cu priveliști spectaculoase, ci și o oază de relaxare. Aproape de natură, dar și de principalele obiective turistice din Sibiu, oaspeții cazați la Carpentiere Arena au posibilitatea să ia contact cu istoria zonei, prin vizitare Muzeului ASTRA, a Bisericii Fortificate din Cisnădioara sau a Casei Memoriale a lui Emil Cioran și a Casei Memoriale Octavian Goga din Rășinari și, bineînțeles, a centrului istoric al Sibiului, aflat la doar câțiva kilometri de hotel.

Odată cu venirea anotimpului cald, stațiunea Păltiniș nu își pierde nici ea din farmec. Turiștii cazați la Hotelul Carpentiere Arena, de la poalele celei mai vechi stațiuni, se pot aventura în drumeții cu un grad mic sau mediu de dificultate.

Locația mai oferă oaspeților posibilitatea de a se bucura de o experiență autentică în Mărginimea Sibiului, indiferent de anotimp. În sezonul cald se poate opt pentru plimbări cu bicicleta sau cu trotineta electrică, cu ATV-urile, paintball sua pot participa la cursuri de echitație sau karting.

vacanță în transilvania, la carpentiere arena

Piscină încălzită și ciubere pentru un sejur relaxant

Pe lângă numeroasele puncte turistice pe care oaspeții le pot vizita, Hotelul Carpentiere Arena dispune de o serie de facilități pentru ca oaspeții să se relaxeze. Astfel, după o zi plină de activități, drumeții și vizite la cele mai frumoase obiective din județul Sibiu, oaspeții se pot relaxa la piscina încălzită, în jacuzzi-ul în aer liber sau în sauna revigorantă tip butoi.

vacanță în transilvania, la carpentiere arena

Preparate tradiționale delicioase

La Carpentiere Arena, preparatele delicioase ocupă un loc important. Meniul restaurantului este unul divers, care satisface papilele gustative ale oricărui oaspete. În meniul variat se va regăsi și savoarea produselor autentice din Mărginimea Sibiului. Așadar, oaspeții resortului se pot bucura de gustul autentic al produselor locale.

vacanță în transilvania, la carpentiere arena

Cei care vor să petreacă o vacanță în inima Transilvaniei sunt așteptați la Carpentiere Arena. Hotelul dispune de 24 de camere de lux, spațioase, elegante și cu dotări de excepție. Rezervările se fac la numărul de telefon 40 (740) 053 350. Fii la curent cu noutățile urmărind paginile de facebook și instagram.

 

 

Ultima oră