sibiu desemnat destinația anului 2024 în românia. am ocupat primul loc!

Municipiul Sibiu a fost desemnat Destinația Anului 2024 în România. Distincția a fost decernată marți seară în cadrul unei Gale avută loc în Capitală la Ateneul Român. Primarul Astrid Fodor a primit premiul pe scenă din partea organizatorilor.

Premiul câștigat de capitala județului este cu atât mai important cu cât că Sibiul a fost inclus în lista scurtă a finaliștilor la prestigiosul concurs național „Destinația Anului”. Sibiul a fost selectat pentru statutul său de oraș cultural, pentru cultura sa gastronomică și pentru obiectivele sale de interes turistic.sibiu desemnat destinația anului 2024 în românia. am ocupat primul loc!
Sibiul s-a luptat pentru titlul din acest an cu orașe precum Alba-Iulia, Braşov, Municipiul Bucureşti, Chişinău, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Piatra-Neamţ, Oradea, Suceava și Timişoara.
Reamintim că șapte atracții turistice din zona Sibiului s-au calificat în finală: Municipiul Sibiu, Muzeul Astra, Mărginimea Sibiului, stațiunea Păltiniș, comuna Biertan, Brambura Park și Colinele Transilvaniei.sibiu desemnat destinația anului 2024 în românia. am ocupat primul loc!

CITIȚI ȘI: 

”Avem foarte multe destinaţii extraordinar de frumoase, fie că sunt localităţi sau regiuni întregi, fie că sunt atracţii turistice. Cele mai frumoase merită cunoscute, astfel încât să beneficieze de pe urma eforturilor lor şi să fie un exemplu şi pentru altele.”, a spus Mihai Bârsan, iniţiatorul competiţiei Destinaţia Anului.

Ultima oră