programul curselor mocăniței de pe valea hârtibaciului în următoarele 5 luni
Sursa foto: Facebook/ Asociația Prietenii Mocăniței

Asociația Prietenii Mocăniței a stabilit un calendar al curselor cu mocănița de pe Valea Hârtibaciului pentru următoarele cinci luni.

Sibienii și turiștii au posibilitatea să își facă planuri din timp pentru a se bucura de o experiență inedită cu mocănița pe Valea Hârtibaciului. Asociația Prietenii Mocăniței au redactat un program complet unde apar toate cursele cu trenul diesel. Cursele regulate se fac cu trenul turistic format din locomotivă diesel și vagoane închise și deschise, pe un traseu dus-întors de 14 km care se parcurge în 90 de minute.

Astfel, până în 30 iunie 2024, turiștii se vor putea bucura de plimbările cu mocănița duminica la 11:00 și 14:00 din gara Cornățel. În iulie, vor fi curse cu mocănița în fiecare vineri, sâmbătă și duminică. În ziua de vineri va fi o singură cursă, respectiv de la ora 18.00, iar în weekend vor fi câte două curse în fiecare zi, de la orele 10.00 și 17.00. Programul curselor va fi același și în luna august.

În primul weekend din luna septembrie sunt anunțate două curse doar duminică de la orele 10.00 și 17.00.În perioada 7-8 septembrie vor fi curse cu locomotiva cu abur, iar în restul weekend-urilor din aceeași lună vor fi curse doar duminica de la orele 11.00 și 14.oo.

În luna octombrie sunt anunțate curse cu mocănița, în fiecare duminică din weekend, de la orele 11.00 și  14.00.

programul curselor mocăniței de pe valea hârtibaciului în următoarele 5 luni
Biletele pot fi achiziționate online, iar dacă mai sunt locuri, direct din gară, cu plata numerar.

Ultima oră