carrot fruit beside lemon fruit on black wooden table
Photo by Pixabay on Pexels.com

Îngrijirea pielii şi machiajul nu trebuie să fie complicate, nici să implice o mulţime de paşi sau să coste mii de lei lunar. Poţi să arăţi incredibil chiar şi cu o rutină minimalista de beauty sau fără să ai cursuri de machiaj la activ, mai ales dacă ştii ce trucuri să foloseşti. Trucurile de beauty potrivite te ajută să scuteşti timp, bani şi energie, dar şi să arăţi fenomenal.

Află de mai jos cele mai simple trucuri de beauty, care să îţi ofere rezultate WOW:

Vaselină pentru stilizarea sprâncenelor

Dacă vrei să îţi stilizezi sprâncenele uşor şi rapid, nu ai nevoie de produse scumpe sau de brand, ci poţi folosi vaselină. Vaselină este foarte uşor de găsit, are un preţ accesibil şi merge de minune pentru a aranja şi fixă firele sprâncenelor. O poţi aplica direct cu degetele, cu un beţişor de urechi sau chiar cu o pensulă subţire.

Trebuie să ştii că vaselină este utilă nu doar pentru a stiliza sprâncenele, ci şi pe post de balsam de buze sau iluminator pentru pomeţi. Păstrează mereu în dulap o astfel de cremă, nu deoarece nu ştii când îţi va fi utilă.

Concealer pe post de iluminator

Iluminator te ajută să obţii un make-up glowy şi delicat, indiferent de tipul de machiaj. Se poate aplica pe pomeţi, arcadă, frunte, buze sau chiar în colţul interior al ochilor. Vestea bună este că nu trebuie neapărat să investeşti într-un produs de beauty de acest tip pentru a te bucura de efectele sale.

Concealerul poate foarte uşor să joace rolul unui iluminator, în special dacă optezi pentru o nuntă puţin mai deschisă comparativ cu fondul tău de ten. Poţi să aplici concealerul cu degetele, cu pensula sau chiar cu bureţelul de machiaj.

Fard de pleoape, blush şi ruj într-un singur produs

Dacă îţi doreşti un machiaj rapid şi fresh, însă nu ai chef să foloseşti o mulţime de produse, există soluţii. Produsele multifuncţionale, de tip stick sau balsam, sunt perfecte pentru un make-up glowy şi reuşit, în doi timpi şi trei mişcări. Tot ce trebuie să faci este să aplici un astfel de produs direct cu degetele sau cu o pensulă de make-up, atât pe pleoape, cât şi pe buze şi pomeţi.

Optează pentru o culoare care să se potrivească atât pe buze, cât şi pe ten şi pleoape, precum corai, roz pudrat sau bej nude.

Măşti homemade cu argila

Măştile făcute în casa te pot ajuta să îţi hidratezi pielea, dar şi să obţii un aspect mai fresh şi mai odihnit pentru pentru tenul tău. Când vine vorba de îngrijirea tenului, argila este un ingredient minunat, ce oferă o mulţime de beneficii, de la hidratare şi până la îndepărtarea impurităţilor sau calmarea pielii.

Pudră de argila se combină de cele mai multe ori cu apă sau sucuri de fructe pentru a obţine măşti faciale. Sucurile trebuie să fie proaspete şi le poţi prepara chiar tu acasă. Un storcător de fructe îţi va fi util pentru a obţine sucuri fresh, 100% naturale.

Bineînţeles, storcătorul de fructe te ajută nu doar să prepari mai repede măşti faciale, ci să ai un stil de viaţă sănătos. Poţi să foloseşti storcătorul de fructe ca să prepari sucuri fresh pentru întreaga familie, cu fructe de sezon sau chiar exotice. În cazul în care preferi un aparat multfunctional, optează pentru un robot de bucătărie cu storcător de fructe integrat.

Spray hidratant în loc de creme sau loţiuni

În cazul în care te-ai săturat să aplici loţiunea hidratantă zi de zi sau pur şi simplu nu ai răbdare că aceasta să intre piele, nu trebuie să renunţi la acest obicei. Pielea are nevoie de hidratare, indiferent de tipul ei. Astfel, cea mai simplă soluţie este să optezi pentru un spray hidratant, pe care să îl aplici rapid, oricând ai chef.

Există o mulţime de sprayuri hidratante cu ingrediente prietenoase, pe care le poţi aplica în câteva minute, fie pe pielea umedă, fie pe pielea uscată.

Inspiră-te din lista de trucuri de mai sus ca să arăţi bine oriunde şi oricând, fără să depui efort sau sau cheltui sume mari de bani.

Ultima oră