voluntarii asociației „totul pentru comunitate” au plantat flori în curtea spitalului de pneumoftiziologie sibiu (foto)

Voluntarii Asociației „Totul pentru comunitate” au desfășurat astăzi o acțiune de plantare de flori în incinta Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu. Aleile și parcul spitalului au fost împodobite cu sute de flori multicolore, aducând un strop de frumusețe și bucurie pacienților și personalului medical.

voluntarii asociației „totul pentru comunitate” au plantat flori în curtea spitalului de pneumoftiziologie sibiu (foto)

„Mulțumim Asociației „Totul pentru comunitate” și harnicilor voluntari care au venit astăzi pentru a înfrumuseța parcul spitalului cu flori de sezon. Ne bucurăm că prin aceste parteneriate reușim să aducem un plus de bucurie și frumusețe pentru pacienții internați în unitatea noastră sanitară, având astfel prilejul ca atunci când se plimbă prin curtea spitalului să aibă parte de un climat cât mai optimist și plăcut”, a declarat Cristian Roman, Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu.

Elena Popa, profesor coordonator și președinte al Asociației „Totul pentru comunitate”, a adăugat: „În cadrul proiectului „Lada de zestre” – de pe Agenda Educațională, desfășurat în perioada mai – iunie, elevii învață să ecologizeze, să învețe despre natură și să prețuiască mediul înconjurător”.

Florile au fost donate de Sera de Flori Camelia’s Sibiu, din localitatea Poplaca, iar voluntari au fost elevi din cadrul Colegiului Octavian Goga Sibiu și ai Colegiului Economic George Barițiu Sibiu.

voluntarii asociației „totul pentru comunitate” au plantat flori în curtea spitalului de pneumoftiziologie sibiu (foto) voluntarii asociației „totul pentru comunitate” au plantat flori în curtea spitalului de pneumoftiziologie sibiu (foto)

Ultima oră