unul dintre răniții din scandalul de la șeica mare se zbate între viață și moarte după ce a fost tăiat cu coasa
Sursa foto: Ziua Online

Trei persoane au ajuns la spital după ce au fost implicați într-un scandal de amploare care a izbucnit duminică după-masa, în Șeica Mare. Unul dintre cei implicați, un băiat de 19 ani se află în continuare în stare gravă după ce a fost tăiat cu coasa.

Trei bărbați, în vârstă de 17, 19 și 35 de ani au fost aduși duminică, 19 mai, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, în urma unui scandal de mari proporții izbucnit de la o neînțelegere mai veche. „Tânărul în vârstă de 17 ani, cu traumatism cranio-facial, a primit îngrijiri medicale în UPU și a plecat acasă la cerere. Bărbatul de 35 de ani a rămas internat, la secția Neurochirurgie, având o fractură cu o mică înfundare, dar este stabil, conștient și cooperant, nefiind nevoie de intervenție chirurgicală.

Pacientul în vârstă de 19 ani este în stare gravă. Agresiunea extrem de gravă suferită a solicitat intervenție chirurgicală complicată și de durată, întrucât pacientul prezenta tăieturi la intestin și pancreas, printre altele. La momentul actual starea sa este relativ stabilă, a fost detubat, însă medicii sunt rezervați cu privire la prognosticul său”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, Cristina Bălău.

Citește și: Trei persoane au ajuns la spital după un scandal de amploare în Șeica Mare

Ultima oră