flory este tânăra omorâtă de iubit într-un apartament din sibiu (foto)
Sursa: Facebook/Profil Public

Florentina Paula Alexandra este tânăra în vârsta de 21 de ani omorâtă de iubit într-un apartament din municipiul Sibiu. 

Florentina a fost ucisă sâmbătă într-un apartament de pe strada Mihai Viteazu din Sibiu. Cel care i-a luat viața este chiar iubitul ei, un bărbat în vârstă de 24 de ani. Cei doi s-au certat în cursul dimineții, lucru confirmat de vecinii care i-au auzit, iar la un moment dat țipetele au încetat. Individul a tăiat-o la gât cu un cuțit, după care a fugit de la locul faptei. 

Flory, așa cum îi ziceau prietenii, a fost găsită decedată de colegul de apartament al criminalului. El este cel care a alertat autoritățile. Călăul a fost găsit la scurt timp în pădure, în zona Păltinișului, unde a fugit imediat după crimă. 

flory este tânăra omorâtă de iubit într-un apartament din sibiu (foto)

Flory, fata ucisă la Sibiu 

Florentina era din Făgăraș, județul Brașov. A studiat la Colegiul Tehnic „Aurel Vijoli” din orașul natal, iar ultimii ani și i-a petrecut mai mult în Sibiu. Cu Răzvan, cel care i-a luat viața, era împreună de vreo 3 ani, potrivit vecinilor care îi vedeau deseori împreună, iar în apartamentul în care a avut loc tragedia locuiau din ianuarie. „Era o fată foarte cuminte, era modestă”, au spus vecinii despre Florentina. 

flory este tânăra omorâtă de iubit într-un apartament din sibiu (foto)

Aceleași surse au precizat că fata i-a fost alături băiatului în mai multe momente grele, el având în trecut un episod sinucigaș. Se certau des, însă nimeni nu a intervenit socotind că este vorba despre „valurile tinereții”. Sâmbătă însă, o astfel de ceartă a degenerat, iar Florentina a fost omorâtă.

Citește și: Noi detalii despre crima de sâmbătă de pe Mihai Viteazu. Cei doi iubiți s-au certat de dimineață

Citește și: Mărturiile vecinilor criminalului de pe Mihai Viteazu

Ultima oră