detalii înfiorătoare în cazul crimei de pe mihai viteazul: după ce a ucis-o, criminalul și-a spălat iubita

Noi detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul crimei din weekend din apartamentul de pe Mihai Viteazul din Sibiu. După ce și-a ucis iubita, individul a spălat-o, a îmbrăcat-o și a așezat-o pe pat. Înainte să plece în pădure să se ascundă, a făcut curățenie în casă. 

Florentina a fost ucisă cu sânge rece de către iubitul ei, Ștefan Vasile Răzvan, într-un apartament de pe bulevardul Mihai Viteazul din Sibiu. În dimineața zilei de sâmbătă, cei doi s-au certat monstruos, fiind auziți și de vecini. La un moment dat, țipetele au încetat. Orbit de furie, bărbatul a luat un cuțit și i-a tăiat gâtul femeii. 

Filmul crimei de pe Mihai Viteazul

Anchetatorii au aflat detalii înfiorătoare în urma cercetărilor. Surse judiciare au declarat pentru Ora de Sibiu că, imediat după crimă, bărbatul a spălat-o pe tânără, apoi a îmbrăcat-o și a așezat-o pe pat. A făcut curățenie în urma lui și a spălat balta de sânge de pe podea, astfel încât să pară că nu s-a întâmplat nimic. Într-un final, a părăsit locuința pentru a se ascunde și s-a dus în pădure, în zona Păltinișului, acolo unde a fost găsit de jandarmi. 

Citește și: Flory, femeia ucisă de iubit la Sibiu 

Cel care a găsit-o pe tânăra decedată este colegul de apartament al criminalului, care s-a întors de la muncă. El este cel care a sunat la poliție pentru a anunța că fata este moartă. Anchetatorii au găsit-o fără suflare, cu răni provocate prin tăiere la nivelul gâtului, plaga fiind curată, fără sânge, acestea fiind principalele semnale că femeia fusese spălată de individ. 

S-au certat din cauza drogurilor 

Tânărul era consumator de droguri, iar în trecut a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu pentru a scăpa de dependență. A declarat în fața instanței că obișnuia să se drogheze cu „cristal”, menționând inițial că era drogat și în momentul crimei. Potrivit surselor judiciare, acesta a declarat că sâmbătă dimineața s-au certat din cauză că femeia i-ar fi spus să nu se mai drogheze. Martorul – colegul de apartament – a declarat în fața instanței că existau certuri din cauza substanțelor psihoactive, dar bărbatul era și gelos. 

Vă reamintim că bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind cercetat pentr săvârșirea infracțiunii de omor. Nu a fost de acord cu măsura aplicată, astfel că a făcut contestație, sperând să fie arestat la domiciliu. 

Citește și: Criminalul contestă măsura arestului preventiv 

Ultima oră