tânărul din sibiu care și-a ucis iubita, reținut în arest pentru 30 de zile

Tânărul care și-a ucis iubita, sâmbătă, într-un apartament de pe strada Mihai Viteazu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu informează că tânărul de 24 de ani care și-a ucis iubita a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu. „În cursul acestei zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus arestarea preventivă a persoanei în cauză pentru 30 de zile. Tânărul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

Citește și: Mărturiile vecinilor criminalului de pe Mihai Viteazu. Oamenii au auzit țipete din apartamentul groazei 

Reamintim că autorul crimei de sâmbătă și-a ucis iubita careavea doar 21 de ani și era din județul Brașov. Acesta ar fi tăiat-o la gât cu un cuțit, după care ar fi fugit de la locul faptei. Sibianul a fost găsit în pădurea din Păltiniș. Acesta ar fi fost drogat în timp ce a comis crima.  (DETALII AICI)

Citește și: Noi detalii despre crima de sâmbătă de pe Mihai Viteazu. Cei doi iubiți s-au certat de dimineață 

 

Ultima oră