mărturiile vecinilor criminalului de pe mihai viteazu. oamenii au auzit țipete din apartamentul groazei

Un tânăr de 24 de ani și-a ucis iubita mai mică cu trei ani, sâmbătă în apartamentul în care locuiau împreună. Colegul de apartament al individului este cel care a descoperit corpul fetei. Suspectul a fost găsit de jandarmi într-o pădure de lângă Păltiniș. A fost reținut pentru 24 de ore.

Cei doi tineri locuiau de un an cu chirie într-un bloc din cartierul Mihai Viteazul din Sibiu și ar fi fost împreună de mai bine de trei ani, relatează Știrile ProTV.

Sâmbătă dimineață ar fi început să se certe foarte tare, spun vecinii. Unul dintre vecini spune că a auzit țipete puternice și mobilă răsturnată.”Am auzit țipete foarte puternice, mobilă răsturantă și nu știu ce s-a întâmplat. M-am dus și i-am bătut în ușă, mi-a deschis decât puțin ușa. «Ce se întâmplă la voi?». «Nimic». Și mi-a închis. El se mai certa cu ea din cand in cand, eu ziceam ca-s ale tineretii valuri”, spune acesta.

La scurt timp, scandalul s-a oprit. În apartament mai locuia și un alt bărbat. Când s-a întors de la muncă, a descoperit trupul fără viață al tinerei de 21 ani și a sunat la poliție.

Suspectul fugise de la locul crimei și a fost găsit de jandarmii montani într-o pădure din stațiunea Păltiniș, la peste 30 de kilometri distanță. (DETALII AICI)

Prim procuror adjunct Mihaela Ruginosu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu: „Într-un apartament din municipiul Sibiu a fost găsit cadavrul unei tinere în vârstă de 21 de ani ce prezenta plăgi tăiate în zona gâtului. Bănuit de comiterea faptei este prietenul victimei, un tânăr de 24 de ani din municipiul Sibiu”.

Vecinii  sunt șocați de cele întâmplate și spun că cei doi s-ar fi certat destul de des. „Mă întâlneam cu ei și păreau foarte dubioși, sigur se drogau. Chiar acum două zile coborau pe aici, aveau amândoi două pălării roz, mă uitam la ei, păreau dubioși”, spune o vecină.

Al vecin susține că era cuminte și respectuos. „Era așa cuminte și respectuos, chiar m-a surprins când am auzit. Respectos, «Bună ziua!» «Bună ziua!». Sfios”.

„Stăteau în chirie de prin ianuarie. Cred că nu lucrau niciunul. Nu ieșeau din scara blocului fără să se țină de mână. Băiatul avea o față mai ciudată, cu cercei în nas și o pălărie trasă pe ochi. Ea în schimb era o fată foarte cuminte, era modestă. El cred că vindea droguri. Din câte știu eu sunt împreună de vreo trei ani. Ea fost și la uncentru pentru mame abuzate din Sibiu din cauza lui pentru că o bătea”, a mărturisit o vecină pentru Ora de Sibiu.

„Și noi avem copii și ne gândim să nu li se întâmple ceva rău. În sufletul lor numai ei știu ce o fi fost”, a mai spus o altă vecină.

Bărbatul de 24 de ani a fost audiat de oamenii legii și apoi reținut. Anchetatorii vor reface filmul tragediei și trebuie să stabilească dacă tânărul ar fi consumat substanțe interzise sau ar fi avut un trecut cu probleme.

Citește și: Noi detalii despre crima de sâmbătă de pe Mihai Viteazu. Cei doi iubiți s-au certat de dimineață

 

 

Ultima oră