se știu primii doi jucători plecați de la csc șelimbăr

Directorul clubului CSC 1599 Șelimbăr, Cornel Stănilă a anunțat primii doi jucători plecați de la echipă, Alexandru Pop și Gabriel Deac. 

Principalul obiectiv din aceste zile este schimbarea formei juridice a clubului, care va deveni CS Șelimbăr SA și va avea drept de promovare din sezonul viitor.

”Lucrăm pe mai multe fronturi, principalul obiectiv este schimbarea statutului juridic al clubului, suntem foarte angrenați în acest lucru. Încercăm să definitivăm cât mai curând actele pentru obținerea CIS-ului, iar ulterior pentru afiliere și schimbarea statutului juridic” a anunțat directorul Cornel Stănilă.

CITEȘTE ȘI: S-a înființat CS Șelimbăr SA, club care va prelua din vară echipa de fotbal. Primarul Marius Grecu: ”Vom atrage și parteneri privați”

Referitor la lotul de jucători, Deac și Pop sunt primii plecați în această iarnă. Împrumutat de la U Cluj. Rotund ar putea părăsi și el echipa, iar Ayne aparține de FC Hermannstadt. În schimb, Palmeș și Călin continuă la Șelimbăr. ”Obiectivul următor este lotul de jucători, am avut foarte multe discuții săptămâna aceasta cu jucătorii, am avut câțiva cărora l-am prelungit contractele, cu Palmeș și Călin, unde clubul avea opțiune de a prelungi acordurile și i-am notificat. Încerc să țin cât mai mulți jucători din actualul lot, dar am și anunțat doi jucători că nu vor mai continua alături de noi, pe Deac și Pop. Strategia clubului am făcu-o mereu cu staff-ul tehnic, dar deciziile actuale sunt luate de mine, ca urmare a parcursului avut de echipă din iarnă încoace” a declarat Cornel Stănilă la Metropola TV.

se știu primii doi jucători plecați de la csc șelimbăr

”Caut un antrenor ofensiv, modern”

După plecarea lui Claudiu Niculescu, conducerea ”călăreților roșii” caută un alt tehnician. ”A fost decizia lui Claudiu Niculescu să plece, el a solicitat desfacerea contractului, este opțiunea lui. Nu există o relație conducător-antrenor fără discuții, dar din orice contradicție trebuie să iasă un lucru bun, iar interesul trebuie să fie al clubului, el e cel mai important. Discut cu foarte mulți impresari legat de numirea noului antrenor, caut un antrenor cu altă mentalitate, care să aducă un suflu nou, de profil ofensiv, modern. Am lucrat până acum cu trei antrenori, cu Florin Maxim eu l-am adus de la juniorii de la Voluntari și care a rămas alături de noi până i-a expirat contractul, apoi cu Eugen Beza care a stat un an și jumătate, apoi cu Claudiu Niculescu, care a stat un an și opt luni” a mai spus conducătorul clubului CSC 1599 Șelimbăr.

CITEȘTE ȘI: Claudiu Niculescu, prima reacție după anunțul despărțirii de CSC Șelimbăr. ”A fost decizia mea” (video)

”Obiectivul va fi play-off”

Cornel Stănilă are 2-3 discuții, dar a anunțat că noul tehnician trebuie să fie compatibil cu conducerea clubului și cu lotul de jucători. ”Sunt foarte pretențios la antrenori, nu pun un tehnician doar de dragul de a pune, îmi doresc să lucrez pe un plan. Dacă suntem de aceeași gândire și cădem de acord asupra obiectivelor pe care le propun, e bine, dacă nu, nu numesc doar așa și am mulți propuși la Șelimbăr. Eu colaborez cu staff-ul tehnic, îi urmăresc la antrenamente, îmi place să discut pe marginea obiectivelor săptămânale, știu ce lucrează, ca să înțeleg mai bine, să știu ce gândesc antrenorii. Trebuie să existe o compatibilitate între conducere, staff tehnic și jucători, noi avem un lot destul de stabil, trebuie să încadrez staff-ul tehnic, conexiunea trebuie să existe între cele trei părți, astfel dispare noțiunea de grup. Am 2-3 discuții, nu știu dacă vom semna cu vreunul din ei, dar până nu sunt 100% convins că alesul e compatibil cu clubul, nu vom semna, eu nu mă grăbesc. Vom porni de la zero, nu fac planuri mărețe, obiectivul va fi play-off-ul, va fi un an mai greu, dar mie îmi pac lucrurile imposibile, așa am motivație” a mai anunțat Cornel Stănilă la Metropola TV.

Reunirea ”călăreților roșii” este stabilită pe data de 17 iunie.

se știu primii doi jucători plecați de la csc șelimbăr

Ultima oră