noi detalii despre crima de sâmbătă de pe mihai viteazu. cei doi iubiți s-au certat de dimineață

Un tânăr de 24 de ani din Sibiu și-a ucis iubita, sâmbătă după-amiaza, într-un apartament de pe strada Mihai Viteazu, din Sibiu. Potrivit surselor Ora de Sibiu, cei doi iubiți se certau încă de la orele dimineții.

Un sibian și-a ucis iubita cu sânge rece, sâmbătă în jurul orei 15.30. Tânăra ucisă avea doar 21 de ani și era din județul Brașov. Acesta ar fi tăiat-o la gât cu un cuțit. Sursele Ora de Sibiu susțin că iubiții ar fi fost consumatori de droguri. Mai mult, în dimineața zilei de sâmbătă mai mulți vecini ar fi auzit zgomote din apartamentul celor doi. „Se auzea mobila trântită de dimineață. Se certau”, mărturisește sursa anonimă.

În urma examinării sumare a cadavrului polițiștii sibieni consideră că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei. (DETALII AICI)

După ce a comis crima, tânărul de 24 de ani ar fi fugit în pădure. „Din primele investigații efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, cu sprijinul jandarmilor montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Păltiniș, a fost identificat și prins un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din județul Sibiu”, a transmis IPJ Sibiu.

Citește și: Crimă pe Mihai Viteazu: Un tânăr de 24 de ani și-a ucis iubita 

Ultima oră