fc hermannstadt infirma zvonurile că ar vrea să transfere un jucător de la corvinul
Corvinul Hunedoara vs Otelul Galati finalei Cupei Romaniei Betano Stadionul Municipal, Sibiu-Romania Picture by Emil Sebastian Popescu/Esp Photo Ltd +44 7561 477 916 15.05.2024

Presa centrală a speculat cu două zile în urmă că FC Hermannstadt a pus ochii pe Alexandru Neacșa de la Corvinul Hunedoara, echipă care a cucerit Cupa României în finala disputată la Sibiu, contra Oțelului Galați.

Sibiul trebuie să își completeze lotul pentru sezonul viitor, după plecările lui Sota, Butean, Medina, Antoche și Opruț, în timp ce Murgia și Căbuz sunt și ei sunt semnul întrebării, pentru că aparțin de alte cluburi.

Pentru postul de mijlocaș central, presa centrală a anunțat că oficialii de la FC Hermannstadt îl au în vizor pe Alexandru Neacșa (32 ani), jucător care a cucerit în acest sezon Cupa României cu Corvinul Hunedoara.  Clubul care a cucerit recent Cupa României își schimbă forma juridică a clubului în această vară, astfel că experimentatul jucător va fi liber de contract de la 1 iulie.  ”Știu că sunt două oferte pentru mine, dar încă nu știu detalii, probabil Bogdan Apostu poartă discuțiile” a anunțat Neacșa.

Oficialii de la FC Hermannstadt au dezmințit însă că Alexandru Neacșa este în atenția lor. ”Neacșa este un jucător pe care îl respectăm, îl cunoaștem foarte bine, dar în niciun caz nu este pe lista noastră de transferuri” a anunțat Radu Neguț, directorul sportiv al clubului pe pe malul Cibinului.

Mijlocașul de la Corvinul are meciuri în prima ligă pentru CS Turnu Severin, Corona Brașov, U Craiova și Viitorul Constanța, dar și o experiență în străinătate, la Dinamo Minsk. În perioada 2016 – 2018 jucătorul a mai evoluat la FC Hermannstadt în eșaloanele inferioare, după ce a trecut și pe la Gaz Metan Mediaș.

fc hermannstadt infirma zvonurile că ar vrea să transfere un jucător de la corvinul

Ultima oră