temperaturi de până la 25 de grade în weekend în sibiu

Meteorologii spun că vremea va fi frumoasă în weekend în județul Sibiu, iar temperaturile vor ajunge până la 25-26 de grade Celsius în unele localități. Vântul se va domoli și va ploua predominant în zona montană. 

Sibiul se află sub atenționare de Cod Galben de vânt până vineri la ora 23:00. În municipiul Sibiu, până la această oră, s-au produs câteva daune, fiind doborâți la pământ mai mulți copaci. 

Citește și: Copaci doborâți de vânt în Sibiu 

Vântul se va domoli însă în weekend, iar temperaturile vor crește treptat. „Sâmbătă sunt așteptate intensificări ale vântului doar în timpul averselor, predominant în zona montană. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei. Termic vor undeva între 20 și 22 de grade Celsius la nivelul întregului județ, iar în municipiul Sibiu se vor înregistra maxime de 21 de grade Celsius”, au spus meteorologii sibieni. 

Ziua de duminică va fi perfectă pentru ieșiri în natură, plimbări în parc și relaxare, căci se vor înregistra temperaturi de până la 25 de grade Celsius în municipiul Sibiu. În alte localități din județ, temperaturile maxime vor oscila între 24 și 26 de grade. 

În timpul nopții, se vor înregistra temperaturi între 9 și 12 grade Celsius sâmbătă și între 11 și 13 grade duminică. În ceea ce privește precipitațiile, duminică va ploua în special în zonele montane. 

Ultima oră