peste 150 de copii au participat la lansarea buddy's kids club

Buddy’s Kids Club a inaugurat o nouă perspectivă în educația din România printr-un eveniment captivant ce a avut loc la Ananas Camping, în Cisnădioara, în ziua de sâmbătă, 11 mai. Peste 150 de copii au participat la zecile de activități puse la dispoziție de organizatori.

Site-ul platformei educaționale pentru copii, părinți și cadre didactice cu materiale școlare, a fost inaugurată la Biblioteca Astra în data de 8 mai, prin intermediul unei conferințe de presă. La evenimentul de lansare al clubului, au participat mai mult de 150 de copii la peste 30 de activități diverse. Evenimentul a subliniat angajamentul echipei Buddy’s Kids Club de a transforma învățarea într-o aventură plină de bucurie și descoperiri.

Evenimentul a avut loc la Camping Ananas, într-un cadru inedit

peste 150 de copii au participat la lansarea buddy's kids club

peste 150 de copii au participat la lansarea buddy's kids club

Situat pe dealurile Cisnădioarei, într-o veche livadă de 11 mii de metri pătrați, campingul dispune de 25 de locuri pentru rulote, 4 case de vacanță cu băi și bucătării proprii, 4 corturi de Glamping, 5 căbănuțe bungalow și numeroase locuri de camping. Facilitățile includ o bucătărie comună, filigorii, locuri pentru grătar, un bar și grupuri sanitare curate. Priveliștea cuprinde Cetatea Fortificată din Cisnădioara, accesibilă în 25 de minute de mers pe jos, și Munții Făgăraș.

O experiență educațională de neratat

Copiii au avut acces la o varietate largă de activități și experiențe educaționale, special concepute pentru a le stimula imaginația și dorința de a descoperi. De la lucrul manual și explorarea simțurilor, până la modelare cu materiale creative precum plastilina și nisipul kinetic, sau realizarea de origami din hârtie, aceste activități au fost adaptate pentru a dezvolta abilitățile de coordonare și motricitate ale copiilor și au satisfăcut toate preferințele și interesele lor.

„Copiii mai mari, de 9-10 ani, au putut alege, printre altele, să descopere ce înseamnă o poveste, la Scriere creativă, să asambleze și să programeze roboței la Robotică, să rezolve puzzle-uri matematice sau să învețe despre gestionarea emoțiilor și conflictelor, despre lucrul în echipă și să își dezvolte inteligența emoțională”, au transmis organizatorii. 

O mulțime de posibilități

Pe lângă atelierele pentru copii, în spațiul amenajat pentru lansarea evenimentului, au fost amenajate și zone de relaxare și divertisment, inclusiv jocuri, saltele gonflabile și o zonă de colorat. Evenimentul a reprezentat și o ocazie pentru părinți și profesori să interacționeze și să împărtășească idei, consolidând comunitatea educațională.

„Fiecare aspect al evenimentului a fost planificat cu grijă, pentru a oferi o experiență plăcută tuturor participanților. Evenimentul a fost, de asemenea, o oportunitate excelentă pentru părinți și profesori de a interacționa și a împărtăși idei, schimbul de experiență contribuind la consolidarea unei comunități puternice și unite în jurul valorilor educaționale comune”, a mai exprimat Alexa Luca, inițiatoarea proiectului. 

Echipa Buddy’s Kids Club își exprimă recunoștința față de partenerii de la Ananas Camping pentru ospitalitatea și sprijinul lor esențial în organizarea evenimentului. Pentru detalii suplimentare despre Buddy’s Kids Club și pentru a descoperi cum puteți deveni parteneri în educație, puteți contacta echipa pe www.buddyskidsclub.ro.

Ultima oră