fc hermannstadt a eliminat pe csc șelimbăr în sferturile campionatului național u 17

FC Hermannstadt a câștigat miercuri duelul din sferturile de finală ale Campionatului Național Under 17, la Cisnădie, 2-0 cu CSC 1599 Șelimbăr. 

Echipele U 17 ale FC Hermannstadt și CSC 1599 Șelimbăr au fost adversare și în Seria 6 din play-off. În cele două dueluri din serie, Șelimbăr a câștigat un meci, iar în al doilea a fost egalitate, iar ”călăreții roșii” au câștigat grupa.

Cele două echipe s-au reîntâlnit în sferturile de finală, unde, de această dată a avut câștig de cauză FC Hermannstadt. Golurile echipei antrenate de Marian Mărgărit au fost reușite de Adrian Ceban și Gabriel Capete.

Astfel, Academia FC Hermannstadt merge în semifinalele Campionatului Național U 17, a doua competiție valorică, unde va juca pe 19 mai, tot la Cisnădie, cu Gloria Bistrița. La capitolul juniori, AFC Hermannstadt și CS Alma Sibiu au o colaborare oficială, care are ca prioritate promovarea tinerilor fotbaliști din județul Sibiu.

CSC Șelimbăr a avut un parcurs foarte bun în Cupa Națională U 17, acolo unde a jucat săptămâna trecută finala, pierdută cu 3-4 împotriva celor de la Player București. Pe banca micilor ”călăreți roșii” stau Gabriel Tănase și Caius Bâră.

 

Ultima oră