damă de companie din sibiu, jecmănită de client
FOTO: arhivă

Un bărbat din Sibiu a fost trimis în judecată după ce, în decembrie 2022, i-a furat banii și telefonul unei femei pe care o abordase pentru a întreține relații sexuale. 

Bărbatul a găsit numărul de telefon al femeii pe platforma Publi24. A abordat-o și și-au dat întâlnire în apartamentul ei din Sibiu pentru a întreține relații sexuale contracost. Doar că, ajuns acolo, individul a pus în aplicare un alt plan. A păcălit-o pe femeie pentru a putea rămâne singur în cameră, i-a furat banii din portofel și a fugit. 

„În data de 12.12.2022, în jurul orei 22:00, în urma unui anunț postat pe platforma Publi24, s-a prezentat la adresa persoanei vătămate pentru a întreține relații sexuale contracost cu aceasta. Ajuns în locuință, profitând de lipsa persoanei vătămate, pe care a trimis-o în baie sub pretextul că îi va pregăti o surpriză, numitul a sustras suma de 1.500 lei din portofelul acesteia și telefonul mobil, după care a părăsit apartamentul”, se arată în rechizitoriul publicat pe rejust.ro. 

În luna aprilie a acestui an, bărbatul a fost trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 

Ultima oră