copilul lovit de mașină la iacobeni a decedat

Băiatul în vârstă de 7 ani, prins sub roata unei autoutilitare la Iacobeni, a decedat în ciuda eforturilor făcute de medicii veniți în localitate. 

Accidentul s-a petrecut pe o stradă secundară din Iacobeni. Potrivit polițiștilor, băiețelul în vârstă de 7 ani s-a agățat de bena unei autoutilitare după ce șoferul a descărcat, iar când acesta a manevrat vehiculul cu spatele, copilul s-a dezechilibrat și a căzut, fiind prins sub una dintre roți.

La fața locului au venit de urgență echipaje de descarcerare, dar și echipaje medicale din cadrul ISU Sibiu și SAJ. Băiatul a fost extras de sub mașină, fiind demarate manevrele de resuscitare, el fiind în stop cardio-respirator. În paralel, a fost solicitat și un elicopter SMURD de la Târgu Mureș. Din nefericire, după mai multe minute în care medicii au făcut eforturi pentru a-l stabiliza, băiețelul a decedat. 

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

„La fața locului a ajuns elicopterul SMURD de la Tg. Mureș însă în ciuda eforturilor făcute de echipajele medicale, băiatul în vârstă de 7 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel medicii de la fața locului au declarat decesul acestuia”, a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. 

La nivelul Poliției Orașului Agnita, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest tragic eveniment.

Ultima oră