întâlnire la cisnădie între primarul gheorghe huja și o delegație a firmei euchner din germania

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, a avut o întâlnire de afaceri cu reprezentanții firmei Euchner din Germania.

Primarul subliniază susținerea pentru inițiativele de creștere și dezvoltare economică, evidențiind că este o sursă de mândrie pentru comunitate faptul că orașul se află pe un traseu constant de progres și evoluție.

„Firma Euchner, un pilon esențial al economiei noastre locale, exprimă dorința de a-și extinde prezența și activitatea în orașul nostru. În calitate de primar al orașului Cisnădie, doresc să subliniez susținerea noastră fermă pentru astfel de inițiative de creștere și dezvoltare economică. Este un moment de mândrie să vedem că afacerile din comunitatea noastră își propun să evolueze și să contribuie la prosperitatea orașului nostru. În acest sens, dorim să asigurăm toți investitorii că orașul nostru este mereu deschis și dispus să sprijine antreprenorii și inițiativele lor de extindere”, a spus Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie.

întâlnire la cisnădie între primarul gheorghe huja și o delegație a firmei euchner din germania

În calitate de primar, Gheorghe Huja se angajează să faciliteze dialogul și colaborarea între autoritățile locale și sectorul privat, pentru a crea un mediu propice investițiilor.

„În calitate de primar, mă angajez să facilitez dialogul și colaborarea între autoritățile locale și sectorul privat, pentru a crea un mediu propice investițiilor. Ne dorim să atragem noi investitori și să consolidăm economia locală pentru a asigura locuri de muncă cisnădienilor”, a mai transmis Gheorghe Huja.

Ultima oră