bărbat pe scuter, acroșat de o mașină pe bulevardul mihai viteazu (foto, video)

Un accident a avut loc în această dimineața, pe Bulevardul Mihai Viteazu, în Cartierul Hipodrom. În accident au fost implicate o mașină și un scuter.

Un bărbat a fost rănit în urma unui accident pe Bulevardul Mihai Viteazu, pe sensul de mers spre strada Rahovei. Sibianul care se afla pe scuter a fost acroșat de o mașină în această dimineață. Momentan, se circulă îngreunat în zonă.

„Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident produs pe Bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Sibiu. Este vorba despre o coliziune între un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 69 de ani și un moped condus de către un bărbat în vârstă de 70 de ani, ambii sibieni. Mopedistul a fost transportat la spital conștient. Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei care a dus la producerea acestui accident”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

bărbat pe scuter, acroșat de o mașină pe bulevardul mihai viteazu (foto, video)

Bărbatul a fost transportat la spital. „Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență pe Bulevadrul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu la un accident rutier. Echipajul a acordat asistență medicală unui bărbat care conducea un scuter. Bărbatul în vârstă de 70 de ani a suferit un traumatism facial și multiple contuzii. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu conștient”, potrivit ISU Sibiu.

Revenim cu detalii.

Ultima oră