sibienii și turiștii s-au fotografiat cu trofeul cupei româniei expus marți în centrul sibiului
Foto: Einstein Cafe

Finala Cupei României Betano, Oțelul Galați – Corvinul Hunedoara este programată miercuri, de la ora 20:30, pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Pentru al doilea an consecutiv, noua arenă din Sibiu va găzdui finala Cupei României la fotbal. Anul trecut, Sepsi Sf. Gheorghe a cucerit trofeul, învingând la penaltyuri pe U Cluj.

Trofeul a fost expus marți în Piața Mică din Sibiu, acolo unde doritorii și turiștii au putut să facă fotografii alături de el.

Miercuri, de la ora 20.30, la Sibiu se vor lupta pentru trofeu Oțelul Galați și Corvinul Hunedoara. Pe lângă participarea în sezonul următor al cupelor europene, miza fiananciară este și ea una importantă. Câștigătoarea trofeului va încasa 354.000 euro, în timp ce finalista va lua 114.000 euro.

Au trecut 6 ani de când ultima echipă de Liga 2, FC Hermannstadt, reușea să ajungă în finala Cupei României. De această dată, Corvinul Hunedoara este echipa de eșalon secund care speră să producă surpriza și să își adjudece trofeul.

sibienii și turiștii s-au fotografiat cu trofeul cupei româniei expus marți în centrul sibiului
Foto: Einstein Cafe

Biletele au fost comercializate de către organizator, Federația Română de Fotbal, la prețul de 25 lei la peluze și 45 lei la tribune și au fost epuizate de ceva vreme.

Brigadă de arbitri condusă de Marcel Bîrsan 

Finala va fi arbitrată de o brigadă care îl va avea la centru pe Marcel Bîrsan, iar la linii pe asistenții Vladimir Urzică, aflat la ultimul său meci din carieră și Imre Bucsi. Al patrulea oficial va fi Florin Andrei. În camera VAR se vor afla Rareș Vidican și Szablocs Kovacs. Observator din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor va fi Nicolae Grigorescu.

În deschidere se joacă finala Cupei de Tineret

La fel ca în ultimii ani, finala juniorilor se dispută în deschiderea finalei Cupei României Betano. Trofeul Cupei de Tineret va fi disputat de Universitatea Cluj și Farul Constanța.Partida este programată pe stadionul Municipal din Sibiu, miercuri, 15 mai, ora 12:00. Biletele la finala juniorilor au prețul de 10 lei și sunt disponibile online pe site-ul bilete.frf.ro.

 

Ultima oră