șase jucători la final de contract, printre care sota, butean și medina se despart de fc hermannstadt

FC Hermannstadt a încheiat sezonul și jucătorii au intrat în vacanță. Se cunosc deja primii jucători plecați. 

Se cunosc deja primele plecări de la FC Hermannstadt, șase jucători la final de contract urmând să părăsească Sibiul. Primul plecat este Raul Opruț, jucător care revine la echipa cu care are contract, KV Kortrijk (Belgia). Alți cinci jucători sunt la final de contract și fie clubul nu le va prelungi, fie ei nu își doresc să semneze în continuare. Doriți în continuare la Sibiu, Mino Sota și Mihai Butean au refuzat să își prelungească acordurile și au informat conducerea clubului că optează să plece. Butean este în discuții cu U Cluj. Portughezul Fonseca mai are contract, dar nu mai este dorit de staff-ul tehnic și se va negocia rezilierea.

șase jucători la final de contract, printre care sota, butean și medina se despart de fc hermannstadt

De asemenea, Antoche și Medina sunt și ei la final de contract, însă nu mai intră în planurile staff-ului tehnic și nu vor primi propuneri de prelungire. Antoche a ajuns la un acord cu nou promovata Unirea Slobozia.

O situație aparte o au jucătorii Murgia și Căbuz, care sunt împrumutați la Sibiu de la alte cluburi. Cei doi jucători sunt doriți în continuare și se discută cu cluburile de proveniență. Căbuz ar putea fi luat definitiv de la CFR Cluj, în timp ce Spal poate prelungi împrumutul italianului Murgia la Sibiu.

CITEȘTE ȘI: FC Hermannstadt în pericol să rămână fără antrenor din vară. Măldărășanu: ”Dacă pleacă mulți jucători, o iei de la capăt”

”Vom avea o echipă mai bună în sezonul viitor. Vom transfera jucători de calitate. Antrenorul Marius Măldărășanu este sub contract, noi sperăm să continue” a anunțat Claudiu Rotar, unul dintre acționarii majoritari ai clubului.

Conducerea clubului FC Hermannstadt caută să transfere fundași laterali, fundaș central și un atacant. Cele mai avansate discuții sunt în privința atacantului, acolo unde este aproape de a veni un jucător brazilian. În plus, în probe vor veni și trei juniori ghanezi.

CITEȘTE ȘI: FC Hermannstadt colaborează cu Academia de Fotbal din Accra, de unde a provenit Baba Alhassan. La Sibiu vin încă trei ghanezi

șase jucători la final de contract, printre care sota, butean și medina se despart de fc hermannstadt

 

 

 

 

Ultima oră