Peste 1000 de gălățeni vin cu trenul la Sibiu la Finala Cupei României de miercuri
Foto: Otelul Galați

Oțelul Galați a anunțat că va avea peste 3000 de suporteri care vor susține miercuri seara echipa lui Dorinel Munteanu la finala Cupei României de la Sibiu, în jocul cu Corvinul Hunedoara. 

SC Oțelul organizează transportul a peste 1000 de fani cu trenul pe ruta Galați – Sibiu și retur, pentru finala Cupei României, programată pe 15 mai 2024, de la ora 20:30.

Cursa specială pentru fani va pleca din Gara Centrală Galați pe data de 15 mai, la ora 06:05 și va avea un număr restrâns de opriri, pentru a asigura un traseu rapid și confortabil până la destinație.  Trenul este programat să ajungă la Sibiu în jurul orei 15:00, oferind suficient timp pentru a ajunge la stadion și pentru a participa la procesul eficient de acces în arena sportivă.

”Pentru a arăta unitate și sprijin maxim echipei noastre în această zi importantă, îndemnăm toți suporterii SC Oțelul Galați să vină îmbrăcați în roșu, una din culorile emblematice ale clubului nostru și culoarea pe care o vor purta jucătorii în Finală. Acest simbol al pasiunii și angajamentului va ajuta la crearea unei atmosfere impresionante în tribune, intensificând spiritul de echipă și vizibilitatea suporterilor noștri în cadrul stadionului. Afișarea culorilor noastre printr-o prezență uniformă și vibrantă va fi un mesaj puternic de solidaritate și susținere pentru jucătorii noștri în lupta pentru trofeu” se arată în comunicatul postat pe pagina oficială a clubului.

La încheierea partidei, suporterii vor fi conduși în mod organizat către Gara din Sibiu, unde se va organiza îmbarcarea pentru cursa feroviară de retur. Toate detaliile legate de orarul de întoarcere și de organizarea la fața locului vor fi comunicate de către reprezentanții clubului prezenți la Sibiu.

Corvinul Hunedora va avea și ea circa 5.000 de fani la Sibiu, majoritatea lor urmând să vină cu mașinile personale.

Peste 1000 de gălățeni vin cu trenul la Sibiu la Finala Cupei României de miercuri
Foto: Otelul Galati

 

Ultima oră