astrid fodor despre campania electorală actuală: ”campania mea va fi un curată, axată pe proiectele concrete pe care le propun pentru oraș”

Astrid Fodor, actualul primar al muncipiului Sibiu, se angajează să conducă o campanie echitabilă. Fodor este conștientă că ar putea fi supusă la atacuri din partea altor candidați.

În cadrul unui interviu acordat pentru „Ora de Sibiu”, Astrid Fodor a menționat că este pregătită pentru atacuri în timpul campaniei electorale, fiind conștientă că acestea vor veni nu doar direct de la contracandidați, ci și prin intermediul altor persoane.

„Campania mea va fi un curată, axată pe proiectele concrete pe care le propun pentru oraș. Ceilalți candidați vor proceda fiecare după conștiința și etica pe care o au. Din ceea ce văd până acum, va fi o campanie cu atacuri, unele dintre ele nici măcar directe, ci prin alți interpuși. Lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Probabil că aceste persoane nu au proiecte – altfel nu văd de ce nu se concentrează pe acestea în loc să ducă o campanie negativă, cu dezinformări despre contracandidați, despre munca și proiectele lor”, a spus Astrid Fodor.

Ultima oră