9 optik lansează un program dedicat eroilor. reduceri mari și pentru restul clienților

9 Optik a lansat un program inedit dedicat eroilor și a pregătit pentru luna mai o mulțime de reduceri și oferte atractive. Clienții 9 Optik se pot bucura de reduceri la lentile progresive și pot primi gratuit lentile de soare cu dioptrii.

În luna aprilie, 9 Optik implementează un concept inedit pentru eroi, destinat personalului din cadrul armatei, poliției și nu numai. De asemenea, restul clienților care trec pragul opticii medicale se pot bucura de oferte avantajoase.

9 Optik a lansat programul pentru eroi

Pentru a-și arăta aprecierea pentru toate persoanele care ne protejează și ne ajută zi de zi, 9 Optik oferă anual o reducere de 40% la comanda de rame și 30% reducere la lentile de vedere. Reducerea se reînnoiește anual pentru o pereche nouă de ochelari. Oferta este dedicată celor care lasă o amprentă bine întipărită în societate, respectiv personalului militar și veteranilor de război, medicilor, asistenților medicali, angajaților din cadrul poliției, pompierilor, dar și personalului din sănătate, farmaciștilor, cât și profesorilor. Mai mult, membrii familiilor acestora beneficiază de 33% reducere la o comanda completă.

Reducere la lentile progresive

În perioada 1-30 mai, toți clienții 9 Optik beneficiază de 33 % reducere la ochelarii cu lentile progresive și de o ofertă de neratat pentru a-ți face ochelari de soare potriviți pentru dioptriile tale. Profită acum de oferta la lentilele de vedere, la care primești cadou lentile pentru ochelari de soare.

Nu uita că la orice pereche de lentile monofocale comandate primești lentile de soare cu aceleași dioptrii, pe culorile maro, gri sau verde. Cu privire la rame, la 9 Optik găsești și sute de modele ale celor mai cunoscute branduri, printre care Guess, Gucci, Tom Ford sau RayBan.

9 optik lansează un program dedicat eroilor. reduceri mari și pentru restul clienților

9 Optik funcționează în trei locații din județul Sibiu, mai exact în Promenada Mall, în Shopping City din Șelimbăr și pe Calea Cisnădiei.

Fii la curent cu reducerile și ofertele, urmărind paginile de Facebook și Instagram.

Ultima oră