peste 15 medalii cucerite de luptătorii de la champions k1 sibiu la gala unui turneu național de la cluj (foto)

Sportivii de la Champions K1 Sibiu (fostul Kickboxing Hwarang) au avut o comportare excelentă la evenimentul național de Kickboxing, Muaythai, MMA și Grappling – Ultimate Fighting Tournament, ediția a 12-a, care s-a desfășurat la Cluj Napoca. 

De circa o lună, Kickboxing Hwarang și-a schimbat denumirea în Champions K1 Sibiu, însă sportivii se antrenează la sediul clubului situat pe Strada General Magheru nr. 18 (lângă Piața Mare) continuă să aducă medalii importante. 
Luptătorii antrenați de Răzvan Tudor au avut o comportare foarte bună la Gala Kickboxing, Muaythai, MMA și Grappling – Ultimate Fighting Tournament, ediția a 12-a, de la Cluj Napoca.
Astfel, Clubul Champions K1 Sibiu a reușit o performanță importantă, câștigând centura la categoria -40 kg prin Marcu Bucur, care are doar 12 ani. De asemenea, în gala semiprofesioniștilor, Florin Mardiaș a câștigat medalia de aur la Muaythai, categoria -70 kg. Mardiaș are un palmares foarte bun la semiprofesioniști, cu 11 victorii, din care 9 prin knockout.
S-au câștigat 13 medalii de aur, prin Erika Armean, Adrian Dincă, Andreea Talpaș, Teodora Șerban, Tymofii (ucrainean), Sophie Ociuba și Fabian Capană. În plus, Fabian Capană a câștigat și două medalii de argint.
Astfel, antrenorul Răzvan Tudor a fost mulțumit de evoluțiile sportivilor pe care îi pregătește. ”Ca tehnică am fost peste toată competiția, sunt mândru de comportarea sportivilor noștri, mai ales că am avut și câțiva începători, care au avut emoții inerente. Antrenamentele au dat roade, chiar dacă au venit cluburi puternice, am bătut tot ce a mișcat. Singura soluție ca să devii campion este să muncești mult” a punctat antrenorul de la Champions K1 Sibiu, Răzvan Tudor.

Ultima oră