un șofer beat s-a răsturnat cu mașina pe dn1 la veștem
foto: arhivă

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost transportat la spital după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN1 la Veștem. Șoferul era băut. 

Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01.00. „Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Veștem, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Brașov, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Conducătorul auto, singur în autoturism, a fost transportat la spital. Potrivit reprezentanților ISU Sibiu, el a suferit mai multe traumatisme.

Oamenii legii au stabilit însă că șoferul era beat în momentul producerii accidentului. „Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a adăugat Welter.

În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului.

 

Ultima oră