săptămână cu patru concerte la filarmonica din sibiu

În perioada 13-17 mai 2024, Sala Thalia și Muzeul Național Brukenthal găzduiesc o serie de evenimente muzicale remarcabile, prezentate de către Filarmonica de Stat Sibiu. Printre acestea se numără recitaluri cameral și concerte simfonice, oferind publicului oportunitatea de a se bucura de interpretări de excepție.

Recitalul cameral intitulat “Bijuterii Muzicale”, ce va avea loc luni, 13 mai 2024, la ora 19:00 în Sala Thalia, îi va aduce pe scena pe Alexandru Tomescu la vioară și Sînziana Mircea la pian. Repertoriul variat va cuprinde lucrări semnate de compozitori precum Massenet, Kreisler, Enescu și alții.

Pe 16 mai, tot în Sala Thalia, va avea loc un Concert Simfonic susținut de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare și cu solistul Csíky Boldizsár la pian. Programul cuprinde opere notabile ale lui Beethoven și Schubert, alături de lucrarea “Triptic” a compozitorului Adrian Pop.

În plus, vineri, 17 mai, Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, sub îndrumarea dirijorului Tiberiu Soare și cu naratorul Paul Bondane, va oferi două reprezentații ale Concertului Educativ “Carnavalul Animalelor”, adresat publicului tânăr și nu numai, în Sala Thalia.

În același timp, vineri, 17 mai, la ora 18:00, în Salonul de Curiozități al Muzeului Național Brukenthal, va avea loc un Concert Simfonic în cadrul proiectului “Camerele Sibiului”, organizat de Filarmonica de Stat Sibiu, sub bagheta dirijorului Eduard Dabrowski. Programul includ lucrări semnate de Haydn și Mozart.

Biletele pentru aceste evenimente sunt disponibile online și la casieriile desemnate, cu reduceri speciale pentru elevi, studenți și pensionari. Numărul de locuri fiind limitat, se recomandă achiziționarea acestora în avans pentru a asigura participarea la aceste experiențe muzicale deosebite.

Ultima oră