fc hermannstadt bate la craiova și retrogradează echipa lui mititelu în liga 2 (video)

FC Hermannstadt a câștigat duminică seara în deplasare, 3-1 cu FC U Craiova 1948, în ultima etapă din play-out-ul Superligii.

Echipa lui Marius Măldărășanu a terminat sezonul cu un succes în Bănie, care o poate împăca cu fanii. Centralul partidei de la Craiova, Marian Barbu a dat drumul la meci prea devreme, l-a întrerupt după 37 de secunde și l-a reluat apoi, în același moment în care au început și celelalte. Echipa lui Mititelu își juca ultima șansă de menținere și avea nevoie de trei puncte, pentru a prinde un loc de baraj.

YouTube video

Sibienii marchează în minutul 29, când Paraschiv centrează bine din dreapta și Ianis Stoica înscrie, dar reușita este anulată de asistent. VAR-ul a analizat câteva minute poziția lui Ianis Stoica plecat la limită, dar golul a fost anulat. FC U Craiova a avut cea mai mare ocazie a reprizei, când Blănuță a scăpat sigur cu Căbuz, dar portarul sibienilor a salvat.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Imediat după pauză, gazdele au deschis scorul prin Blănuță, care a  fentat doi apărători sibieni și a înscris cu un șut din 17 metri. La ultimul meci al său pentru FC Hermannstadt, Mino Sota a adus egalarea în minutul 55, cu o lovitură de cap, după centrarea lui Balaure. peste doar 4 minute, sibienii trec în avantaj după reușita lui Gabi Iancu, care a înscris tot cu o lovitură de cap.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Portarul Căbuz salvează excelent în minutul 72, la reluarea lui Vl. Popa cu capul. Fanii gazdelor își pierd răbdarea și aruncă cu petarde și torțe, iar jocul este întrerupt câteva minute. G. Iancu șutează peste poartă din poziție ideală, după o pasă excelentă de la Dr. Iancu. Gabi Iancu se revanșează la faza următoare, în minutul 82,  când scapă singur de la mijlocul terenului și înscrie fără probleme. La 1-3, fanii olteni devin foarte nervoși, aruncă pe teren cu tot ce au la îndemână. Căbuz este lovit de un obiect aruncat din tribună, iar jocul este din nou întrerupt momente bune.

YouTube video

Apoi, după ce discută cu observatorul, centralul Barbu trimite echipele la vestiare, situația fiind una tensionată în tribună. Jocul s-a reluat după 10 minute de întrerupere, dar soarta jocului era decisă. Sibiul s-a impus cu 3-1 și termină sezonul pe locul 9. În schimb, FC U Craiova 1948 și FC Voluntari au retrogradat direct, în timp ce Dinamo București și FC Botoșani vor merge la barajele de supraviețuire.

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Bejan, Ionuț Stoica, Opruț – Balaure (Dr. Iancu 78), Murgia, Sota, Ianis Stoica (Ciubotaru 89) – Neguț (Biceanu 78), Paraschiv (G. Iancu 46).

fc hermannstadt bate la craiova și retrogradează echipa lui mititelu în liga 2 (video)

 

Ultima oră