csc 1599 șelimbăr negociază cu un antrenor de 36 de ani din alba iulia ca să vină pe banca tehnică a echipei

Antrenorul Bruno Vienescu (36 de ani) se află în negocieri cu conducerea clubului CSC 1599 Șelimbăr și ar putea să fie viitorul tehnician al formației de Liga 2. 

După ce Claudiu Niculescu a demisionat de la CSC 1599 Șelimbăr, conducerea clubului caută să rezolve cât mai rapid problema antrenorului care va conduce echipa în sezonul următor al Ligii 2.

Unul dintre antrenorii cu care se poată discuții, conform IAM Sport este Bruno Vienescu (36 ani), care în acest sezon a pregătit-o pe CSU Alba Iulia, echipă care a prins surprinzător play-off-ul în Liga 3. Tânărul tehnician s-a despărțit de echipa din Alba Iulia și este gata să dea curs ofertei de la Șelimbăr. Discuțiile s-au intensficiat în ultimele zile și chiar luni este programată o nouă întâlnire între părți.

Interesant este faptul că Bruno Vienescu a făcut parte din Academia celor de la Manchester City, ca antrenor de juniori, dar și la altă grupare din Regat, West Bromwich Albion. Presa l-a asemănat pe Vienescu cu Julian Nagelsmann pentru precocitatea arătată în meseria de antrenor, dar și pentru stilul ofensiv practicat de echipele sale.

Ultima oră