sibiul termină în genunchi sezonul actual și se clasează pe locul 8

CSU Sibiu a terminat sezonul pe un modest loc 8 în Liga Națională de baschet masculin, după eșecul de duminică, din deplasare, 75-91 cu Dinamo București.

La capătul unui sezon slab, universitarii nu s-au regăsit nici în duelul pentru locurile 7-8 cu Dinamo București, cedând cu scorul general de 0-2.

În primul meci, la Sibiu, Dinamo câștigase cu 90-83 și avea 1-0 la general. Sibienii aveau șansa să egaleze și să împingă duelul în decisivul de pe teren propriu.

Trupa lui Rinkevicius a demonstrat însă că a venit în excursie în Capitală, după ce a cedat primul sfert la un scor neverosimil, 11-33. Sibienii și-au adjudecat următoarele două sferturi, cu 23-19 și 26-18 și au redus din ecart. Dinamo a controlat însă ultimul sfert și s-a impus cu 91-75, reușind să termine pe locul 7 în campionat.

După jocurile bune din sferturile de finală cu Voluntari, Sibiu a avut o cădere mare, cedând duelurile de clasament cu CSM Constanța și Dinamo, spre nemulțumirea fanilor, care și-au exprimat nemulțumirea în comentarii pe pagina oficială a clubului.

Jucătorii de la CSU au încheiat sezonul și rămâne de văzut care vor fi deciziile conducerii clubului în privința tehnicianului și a jucătorilor pentru sezonul viitor.

Ultima oră