Măldărășanu are regrete înaintea ultimului meci al Sibiului în actualul sezon (video)
Credit photo: Cristina Spătăcian Photography

FC Hermannstadt încheie actualul sezon duminică, de la ora 21.30, în Bănie, contra celor de la FC U Craiova 1948. 

În ultima etapă a play-out-ului Superligii, FC Hermannstadt joacă duminică, de la ora 21.30 la Craiova, cu FC U 1948, un meci cu miză în special pentru gazde. Echipa lui Mititelu este ultima clasată, dar în cazul unui succes, mai poate spera să prindă locurile de baraj.  În schimb, situată pe 9, FC Hermannstadt poate termina pe 8 și prinde bonusurile stipulate în contracte doar dacă câștigă în Bănie, iar Oțelul nu bate pe FC Botoșani.

YouTube video

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Antrenorul principal al echipei sibiene, Marius Măldărășanu speră să își motiveze echipa pentru ultimul joc al sezonului. ”A fost un campionat nebun, echilibrat, se joacă retrogradarea până în ultima etapă. Din fericire pentru noi, nu avem acele trăiri visavis de retrogradare, din păcate venim după două meciuri nu foarte bune, în care nu am adus niciun punct. Va trebui să ne remontăm meciul acesta, să ne recapacităm și să dăm totul ca să scoatem mai mult, putem face lucrul acesta” a spus Măldărășanu.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu FCU Craiova!

”Am semănat prea puțin în acest sezon”

Tehnicianul a comentat și reacția fanilor la adresa echipei, după eșecul din ultima etapa cu Iași. ”Fanii au tot dreptul să apostrofeze când jucăm prost, când nu sunt rezultate, dar referitor la speculații, nu au avut dreptate. Anul trecut noi am bătut la Petrolul, putea lumea să spună că ne-au dat meciul, Argeșul i-a bătut tot pe Petrolul și a scăpat de la retrogradarea directă. Acum, că sunt la retrogradare două echipe mai de tradiție, apar astfel de speculații, iar suporterii noștri cred lucrurile acestea și asta e dureros. Concluzia e că culegi ceea ce semeni, și noi putea culege mai mult, dar am semănat poate prea puțin în acest sezon” a mai spus tehnicianul sibienilor.

 

 

Ultima oră